Issue#913: Lenovo - Why I've mnt and nfs folders on the media server?

  • I guys, suddently I figured out that my media server IX2 is shown two folders under 'Directory' as: mnt and nfs with the same data.

     

    I'm not sure what I do to have that configuration but I what to go back to the original configuration, were I just simply access the videos whith a few clicks.

     

    For example to access a movie, I need to follow one of those paths, which is quite annoying to do from a smart tv.

     

    Directory / mnt / pools / A / A0 / Movies...

     

    or

     

    Directory / nfs / Movies...

     

    How can I do to get the original configuration? that is only Directory / Movies ...

     

    Regards

     

    Mariano 

    0 Answers

    Sorry, your answer is too short !

  • Issue#485013: Lenovo - Twonky Server won't scan media shares after upgrade to 4.1.204.33661

    After upgrading to the latest firmware (4.1.204.33661) the Twonky server looks like he is functioning normal. However no media files appear in its database.I have disabled and enabled the media server from the management console but that didn't help. Also factory reset of the Twonk server didn't do anything.Am I doing something wrong? Hope someone can help me.Sincerely,Frank

  • Issue#712075: Lenovo - px2-300d DNLA media server unstable after firmware upgrade

    Hi All,After I upgraded the px2-300d to the latest firmware (4.1.208.33789) I cannot access the device from the TV/Phone/Tablet through DNLA. It keeps on connecting and disconnecting every ~5s. If I remove any media file from the shared resources, the connection to the NAS is stable but in the moment I add any file (no matter photo, video or music file) the connection becomes unestable again. I can access it from the computer (as file server) without any issue, change files, config, etc. The issue is only occurring through DNLA, Any idea about what's going on? Any idea about how to fix it? Thanks in advance!    

  • Issue#1009635: Lenovo - How to create new folders on EZ Media

    Hi, finally finished installing the 2TB Ez Media. I deleted some of the generic folders on the root of the drive. I wanted to create new folders and name them but unable to figure out how to do so. Can anyone help me out? 

  • Issue#1019291: Lenovo - Iomega EZ Media Cloud edition not recognized as media server after FW 4.1.210.33855 upgrade

     After upgrading my 3tb Iomega EZ Media Cloud edition firmware to version 4.1.210.33855 I am no longer able to use it as media server. The drive is no longer recognised as a media server by my networked PC's or my smart Samsung TV. I can still use it as a network Drive. I have tried turning off/on the media server feature with reboots in between with no success. Running Windows 10 on PC's. Anybody have any ideas about how to fix this? The firmware upgrade said it could not be reversed. Thanks,Ron  

  • Issue#1049572: Lenovo - Lenovo Beacon transmission server issue

    Hi,  Have the following question - I have lenovo beacon with pre-installed transmission torrent client.  I'm using it through web-interface. But noticed strange thing - after some working time (5-6 hours) I'm not able to connect to transmission web-interface and got the following error: Connection failed - Could not connect to server. You may need reload the page to reconnect. (please check attached screenshot). ï»¿ If I click on details - I got "Server not responding" issue If I click on dismiss - I got browser page error "ERR_CONNECTION_REFUSED"  The only way to fix (what I found) it is to go to admin panel, run transmission-kit, then go to settings and restart the service manually.   Could someone help me with this issue? Thanks in advance and please let me know if you need any additional info (configs or smth else) 

  • Issue#1933: Lenovo - lenovo p1m volume setting issue

    I face a lot of problem with my lenovo vibe p1m mobile when ever i plug in or plug out my headphones the volume for calls and messeges is decreasing to lower volume again if i set to maximum volume and the time when i plug in or plugging  out my headphones the volume is again reduced to low setting.. Please help me with this issue if this is a software issue for all mobiles i request you to please fix this bug......Thank you in advance....

  • Issue#2423: Lenovo - Thinkpad Yoga 15 Graphic Card issue (geforce 840m)

    I hope somebody can help me with this problem I have with my Thinkpad Yoga 15 (20DQ001KUS).I have upgraded it to windows 10 and all was running fine in the beginning but now I received ‘the blue screen’ all the time and  the computer does not restart normally after it. If I disable the Nvidia Geforce 840M graphic card (and just use the Intel HD graphics 5500) I don’t receive the errors. I have tried already many things with updating and rolling back drivers for the Geforce card. But it keeps giving problems. All other drivers are also up to date…. Thank you very much in advance! I have received the following error messages on the windows 10 blue screen:video_scheduler_internal_errorDPC_watchdog_violationvideo_management_internalvideo_DXGKRNL_fatal_errorAnd here are the results of the diagnostic scan (I also performed the separate motherboard diagnostic scan and it passed fully): ========================================================== Lenovo Solution

  • Issue#3977: Unity - Unet server using Web Sockets has performance issue

    I am experiencing CPU usage issue when running Unet server (as Windows desktop build) with and without checked option "Use Web Sockets". It looks like the build is 20-30x slower with Web Sockets and profiler does not show nothing interesting. Do you experience same behaviour? Is it known issue?

  • Issue#4549: Lenovo - W510 Fan issue

    Hi, I got myself a used W510 around half a year ago.For around 2-3 months now, the fan has been making a rattling noise whenever in use. It was somewhat quiet and didn't seem to affect temps or anything, but regardless I ordered a new fan from China around a week ago. The real issue is, a few days ago my laptop started giving me a fan error message whenever I tried to boot it. I try to take good care of my laptop, so I've cleaned it from dust regularly, so that can't be the issue. Now when I try to start up my laptop, it beeps twice, displays a "fan error" message, and shuts down again by itself. I've always gotten my laptop to start though, eventually, after trying to blow in the fan, or shaking my laptop slightly. It's become more and more difficult to get my laptop to launch, though, which is a real issue because I cannot work without my laptop, and shipping the fan from China will take 2-3 weeks at least. Is there any temporary solution I could try to get my laptop f

  • Issue#6237: Lenovo - y40 70 .78ghz bios issue

    I'm trying to find out if anyone knows when/if lenovo is planning to get a bios update out out for these laptops to address the processor stuck at .78ghz while running on battery proglem. It appears to be an identical issue that the Z510 guys have been fighting with in this 40 page long post. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Re-Lenovo-Z510-CPU-stuck-at-0-77GHz/td-p/1470066/page/39 I have confirmed it appears to be a very similar issue as throttlestop will resolve the issue when checking the 'prochot' checkbox, but this is not a viable/safe long term solution to the problem. If we can't get this issue resolve, i'm going to have several dozen of these laptops we are going to scrap and replace and I'm really not wanting to have to do that.

  • Issue#6776: Lenovo v470 - Intel Graphics Drivers Issue

    I'm having display issues with my v470 laptop when I install Intel Graphics drivers. After few mins of using the laptop, the display gets distorted and locks up the laptop. I have to power off the laptop every time. I tried installing the Intel Onbroad Graphics drivers that's available from Lenovo's website. I also try install the latest Intel HD Graphics 3000 drivers from Intel website. I ran memtest successfully without any errors.  The odd part is whenever I uninstall the Intel Graphics drivers the issue goes away.  This is how the display looks - http://s17.postimg.org/a5pxr5uvj/IMG_0056.jpg Specs: i5 2410M8 gigs RAMWin 7 Ultimate x64 Any help would be appreciated. Thanks!

  • Issue#7805: Lenovo - l412 sleep issue??? please help!

    i have a thinkpad L412 core i3, 6gb, 320gb wd black win 7 pro my laptop has begun to develope a slight issue, the system is still working great and still sleeps, and wakes up but i am having an issue with itwhen it is going into sleep mode. this has happened twice in 4 days, when the laptop goes into sleep mode the power and sleep light flashes about 10 times and the fan powers up to full speed, after about 10 flashes the system finally sleeps. for a little help understanding what is going on, this l412, and both x series thinkpads i have do the same thing when windows 10 is installed, but in windows 10 it also does this when you shutdown, not only in sleep like the issue im having. maybe the hdd is not ready to sleep when it gets the command? i dunno so i have had this laptop for a few months, and it came with a 160 wd blue, on 12/31 i installed the 320gb wd black i would say its a bit older than the original and seems that it may be starting to show its age.. 

  • Issue#7932: Lenovo - Dolby Advanced Audio v2 guides and Bluetooth issue

    Hello LenovoI have a Lenovo G780 laptop.Can you make a guide to me how to solve the Dolby Advanced Audio v2 issue (it won't start when I upgrade to W8.1 from W8 and W10Home from W8.1) for both W8.1 and W10Home? That would be great. I have searced the forum but I can't find a solution that works.Also when I upgrade to W8.1 from W8 Bluetooth doesn't work. Shall I install the W8.1 Bluetooth driver for Lenovo G780 in support.lenovo.com or how can I solve it?Lars

  • Issue#8417: Lenovo - K4 Note bluetooth connection issue

    Hi, I brought K4 Note fone from Amazon 2-3 days back. I am getting problem is while opening my bluetooth it is not detecting my jabra sports pulse wireless ear fone which is very depressing..Previously i have google nexus 4 with me and my jabra earfone works fine with that device and also with other fones as well but this K4 note not even detect it ..Please suggest me how to make feasible for my headset ... ThanksMithlesh Dwivedi

  • Issue#9056: Lenovo - Recovery Media failures T430s and Machine type 2352 - Tech Support failures as well

    I had another post going about my problems with Windows 10 upgrade suddenly disabling my Wifi. I ran out of solutions and decided to just erase the computer and go back to Windows 7 with the Recovery Media. I ordered the Recovery Media from Lenovo support. They sent the DVDs a week ago. It was part #00HP879. The labels on the DVDs all say they are for the T430, T530, W530 and a bunch of machine types, none of which are mine. I started out hopeful anyway since the tech support agent had assured me this is the correct media. I followed the instructions - changed the BIOS to load from the CD.Inserted Applications and Driver Disc 1 of 2 and booted up the Recovery program.I answered the questions, accepted the license agreement, etc.The programs then says to insert Operating System Recovery Disc 1 - I do that, Click OK.The programs then asks for Operating System Recovery Disc 2 - again, inserted, clicked OK.The program then asks for Applications and Drivers Disc 1 again. I insert that,

  • Issue#9404: Lenovo - K4 Heating Issue

    Hi Team, I have bought K4 from the flash sale @ amazon.Its observed that the K4 is getting heated rapidly while using Browser for internet or while playing online games.This occurs within a time period of 5 MINS!!!!! I have monitored the temperature:when phone is idle case - the temp of CPU is at 26 - 30 degree Cel. Whereas while playing games or using browser - the temperature raises eaily to 45-50 degree cel in minutes.Due to this the area around the Top speaker gets heated rapidly. Could some one help me with the same on how the temperature can be maintained minimal or suggest whether the phone is faulty or its a known issue. Thanks

  • Issue#11126: Lenovo - Y50-70 Display Issue

    Hi, Purchased a Lenovo Y50-70 on Black Friday and still waiting for their business partner in the UK, Digital River to sort out the issue since 19 December 2015. When booting up the laptop or when initially brought out of hibernation, the display flashes an image and then goes black (with backlight). This has rendered the laptop unusable unless using HDMI to connect to an external monitor but this does not allow me to view BIOS settings or anything outside of the Lenovo boot up screen briefly or Windows before it flickers to black. Having googled and looked on various forums, I've tried the following to no avail: Upgrading to Windows 10 (it had 8.1 pre loaded)Upgrading the integrated Intel HD and NVIDIA video graphics driversFlashing the BIOS to 3.03Full resetI was wondering if anyone from the community or Lenovo were aware of any other fixes available? My frustration is that they don't appear to stock the model I have any longer and those of comparable spec is subs

  • Issue#11988: Ubnt - edgemax dhcp server issue with multiple IP addresses on an interface

    First I apologize - newbie to Ubiquiti, but familiar with networks Literature says "Set up multiple DHCP servers to assign IP ranges in different subnets on the different interfaces"Which is what I want to do - but dont see how?  I need 3 DHCP Servers to hand out addresses on seperate interfaces, but these interfaces need to talk to each other.  Please Help.

  • Issue#13160: Lenovo - [TPT2] Microsoft Edge graphical issue

    Microsoft Edge (surprisingly) seems to be the smoothest browser on my Thinkpad Tablet 2, however, I have a graphical issue seen in this screenshot. Here, I have two tabs open, but the entire tab bar is grey, making it quite hard to use.Any ideas about how to fix this?

  • Issue#13388: Lenovo - x3650 M4 server, QLogic 8200 10Gb network adapter network boot (PXE)

    Hello. Is it possible to use QLogic 8200 10Gb network adapter for network boot (PXE). Boot menu by default doesn't offer to boot from particular network adapter. Only options for Intel Gigabit Network adapters are showed. Is it possible to configure QLogic network adapters for network boot?  In this link: http://www.qlogic.com/Products/adapters/Pages/ConvergedNetworkAdapters.aspx can be seen that QLogic 8200 adapters support PXE boot. Only difference that on particular servers these network cards are not PCI-Express expension cards. Thanks.

  • Issue#13389: Lenovo - Lenovo P70 Battery and Touch Issue.

    Hello,I am new in this forum, the main reason to join this forum is my lenovo p70 touch and battery issue, actually the phone is accidently drops from my hands and after this thing, my phone battery timing going down(drain very fast)and after 2 to 3 days its touch not working from the bottom of screen, i was bought this phone form an Pakistan largest online shopping store with 1 year official local warranty but unfortunately the warranty has expired so i can't claim its warranty.If any body knows the offcial service & repair centre of Lenovo OR any other good repairing centre so please let me know.i don't want to waste my time to going any local mobile market for its reapiring becuase they are non experienced.

  • Issue#14689: Lenovo - Battery issue on my lenovo k4 note

    Battery is draining very fast in my lenovo k4 note. It charges very fast however it drains more faster. Its like 2000 mah. I doubt if its 3300 mah battery. I guess some update needs to be given to fix this battery issue. I have updated to the latest version but still battery is below average

  • Issue#14690: Lenovo - IdeaPad 500-15ACZ Graphics Issue

    I hope someone can help me with this issue. Bought this laptop about a month ago and started having display issues. I have searched the forum on this issue and haven't found a resolution particular to my laptop model (then again, I could have overlooked something). Issue started a couple days ago presumably after a Windows update and started getting a message saying "display driver stopped responding and has recovered..." The screen kept blacking out, hang up then display the desktop. This happened over and over and every 4th or 5th time the laptop would restart. I eventually started getting "Windows didn't load correctly" and I had to boot into "safe mode". After 3 days of searching, I found many "resolutions" that included uninstalling the drivers and downloading the latest which I did, but to no avail. The only way I can use the laptop is to NOT reinstall the AMD drivers. Hopefully the following information will help someone with more technical experience provide a solutio

  • Issue#16799: c# - Asynch TCP Chat client/server issue

    Hi guys, i am having an issue with my program i'm working on, i am able to send messages across the network just fine but only a few before they stop being received by the other client until they send messages back. i am unsure what is causing the issue, i will link the code below. any insight on the issue would be greatly appreciated the way i want to make it is client sends data to server, then server sends that data to the client specified. i am making this to run a chat server and to test a small multiplayer server for my game. Server class Program { private static byte[] buffer = new byte[1024]; private static Socket serverSocket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp); private static List<Socket> clients = new List<Socket>(); private static List<string> clientsList = new List<string>(); public static string username, response; static void Main(string[] args) { Console.Title = "Server"; Se

  • Issue#17262: Lenovo - Issue with my Lenovo Edge 15 (Broadwell)

    I have a very strange issue with my processor underclocking.The factory specs for this laptop state my processor is the intel i7 500U @ 2.4GHz. Which it does fine and has perfect performance. Unless my laptop is under 20 percent AND plugged in (yes, plugged in, not on battery). I fmy laptop gets low on charge and drops below 20 percent I can hardly use it at the same time it is charging because it underclocks my cpu to a max clock of .5GHz rendering my laptop extremely sluggish even when doing simple operations. Once it has charged to 20 percent or above I have to disconnect the charger and then the cpu will throttle back up and then I can reconnect the charger without it underclocking until next time it has dropped below 20 percent and I plug it in. Please tell me if you have a suggested fix or if this may be a hardware problem (which seems a little unlikely). For the record I have played around with every option in the advanced power settings and have it on high performance

  • Issue#17632: Lenovo - Lenovo A7010 SD card Unmounting issue

    Received my phone on 22nd of January and switched it on by 23rd Jan. I was impressed by the look and feel of the product. But I am facing a big issue which is annyoing.  A pop up comes up frequently and says "SD card is unmounted and some more details" and should REBOOT. I am not allowed to to any other action othe than REBOOT. Really really feeling bad that a brand new product is behaving this way. Suggesst me a solution.

  • Issue#17806: Lenovo - Lenovo A536 GPS issue

    Hello, my A536 GPS doesn't work properly. For the first time there was no GPS connection according to GPS Test app. A536 was sent to service, the answer was that the motherboard was exchanged. It didn't help. Then it was sent to service for twice. Answer from service that SW was updated.So third time Sygic, or Google Maps have problem with connections. And all Navigation applications say that the connection is disconected. Where can be a problem ? It seems that the antenna has low level of signal. GPS test shows only a little GPS satelites connected. 

  • Issue#18105: Lenovo - Dialler log sorting issue in Lenovo Vibe p1m

    My brother bought Lenovo Vibe p1m mobile recently. Dialler log does not sort out based on recent calls. I think it is based on date. There is no option to change this. This setting is not user-friendly so far. I don't know why Lenovo didn't lookup and provide solution for this issue until today.

  • Issue#18986: Which Windows OS for media server?

    The hardware is pretty old, its the 24 bay SuperMicro servers that I bought from ebay (learnt about them from a thread here), with a AMD Opteron cpu, maybe 6-GB RAM. I want to run the following software - Snapraid, DrivePool, Scanner for file storage, Emby media server, file downloading, LightsOut to manage it. I won't be using any pc backup features. OS has to be Windows. Choices are Windows 10/8.1, WHS 20011, Server 2012 R2 Essentials, I have valid licenses. I'd normally just choose WSE 2012 but I read it has higher resource usage which is why I'm asking.